Joomla 3.5 Templates by Bluehost Promo

Sosialt program

Kick off After Sea - Grillpakker med sjømat
På fredag avslutter vi kvelden med en «after sea». Dette er en nordnorsk avslutning på dagen i uformelle omgivelser. Etter en dag med både fag og opplevelser er det få ting som passer bedre enn en ekte nordnorsk måltidsopplevelse. Alle samles for en avslutning på dagen med god mat og drikke på et av Svolværs mange fantastiske spisesteder. Her kan vi skryte av den største skreien i manns minne og ørna vi kunne klappe da hun tok silda vi kastet til den…. Eller vi kan bare nyte kvelden med gode kolleger og venner.

thon hotell bankettFestmiddag
Banketten på lørdag arrangeres på konferansehotellet Thon hotell lofoten. Hotellet har etablert seg som et ettertraktet mat-hotell, og har mottatt flere priser og utmerkelser for sitt nydelige kjøkken. Fokus er kortreist, sesongbasert mat tilberedt for en kulinarisk opplevelse på nordnorsk vis.

 

Utflukter og aktiviteter
I seminarprogrammet er det plass til utflukter og aktiviteter etter eget ønske. Du melder deg på aktiviteter samtidig med seminarpåmeldingen på ordinære påmeldingsskjemaet

web fiskFisketur. Når du besøker Lofoten er det nesten obligatorisk å komme seg ut på havet og prøve seg som fisker. Fiske har stått sentralt i Lofotens historie, og har bidratt sterkt til å bygge landet vårt. Det rike Lofotfisket, der skreien kommer fra Barentshavet og til Lofoten for å gyte, har pågått i mange hundre år. Skreien har gitt nordmenn livsnødvendige måltider helt tilbake i vikingtiden. På årets seminar kan du også få prøve deg på lofotfiske. Mars er den travleste tiden for fiskere i Lofoten, og sjansen for storfangst er stor. Er det du som drar KAFFETORSKEN? 

web kajakkKajakk. Lofotens natur har unike og spektakulære kontraster og kajakk er en fantastisk måte å oppleve det på. Når du kommer deg ut i havkajakk kan du komme deg dit du vil med egen håndkraft. Å padle kajakk i mars gir en spektakulær naturopplevelse kun de færreste er forunt. Vi benytter oss av stødige, doble kajakker og alt av nødvendig utstyr inkludert. Turen ledes av erfarne guider, og en naturopplevelse av det ekstraordinære slaget er garantert! 

web ribRIB-safari. Opplev Lofotens råe natur i 40 knop! Farten på RIB-safari er en opplevelse i seg selv, men bidrar også til at du får sett mye av Lofoten på et par timer. RIBen tar dere opp gjennom Raftsundet og inn den majestetiske Trollfjorden. Vi hilser på havørna på veien og på tur tilbake kjører vi gjennom øysamfunnet Risvær, som var et større fiskevær da båt var den dominerende kommunikasjonsmåten. Vi tar en tur innom hvalfangerøya Skrova på vei tilbake. 
RIB-safari er en intim og intens naturopplevelse. I den åpne båten kommer du tett på elementene og RIBen kommer til de fleste steder.  

eagleSkjærgårdssafari. Hvis ikke fiske eller fart frister, men du likevel vil oppleve Lofoten fra havet er skjærgårdssafari noe for deg. Lofotens beste guider tar oss med ut på havet. Vi mater havørn og besøker den majestetiske Trollfjorden hvor trollfjordslaget sto i 1890. Det er med båt man best opplever lofoten!

 

 

web lofotenKultur- og fiskeværsvandring. Foretrekker du å holde deg på tørt land er kultur- og fiskeværsvandring noe for deg. Bli kjent med Lofoten, fiskeværene, den lokale kulturen og historien bak at det er blitt sånn. En guidet tur rundt i fiskeværet gjør deg kjent med stedet og Lofoten på en helt annen måte. Små og store historier har hatt stor innvirkning på utviklingen av stedet og regionen, og i flere hundre år var fisken som ble brakt i land her helt avgjørende for nasjonsbyggingen. Vi får også omvisning på mikrobryggeriet Lofotpils hvor vi får se hvordan pilsen brygges og vi får smake…

Topptur
For de som kommer tidlig blir det mulighet for topptur (eller å bestille en av de andre utfluktene) på torsdag. Det er satt av tid til en utflukt før kollegasamlingen på torsdag. Lofoten er etter hvert blitt en svært ettertraktet vinter-turist destinasjon. Lofotfiske er en av grunnene, men de siste årene er også de fantastiske fjelltoppene og muligheten for topptur på ski blitt svært populært både nasjonalt og internasjonalt. Sett av en dag ekstra og få med deg en magisk topptur før seminaret?

svolvaer web

 

 

Foreningen Manuellterapeutenes Servicekontor BA. Organisasjonsnummer: 988 941 913.
E-post: info@manuellterapi.no Nett: www.manuellterapi.no 
Nettredaktør: Espen Mathisen. Copyright © 2014-15 Alle rettigheter forbeholdes.