Joomla 3.5 Templates by Bluehost Promo

Velkommen til seminar!

Torskefiske eller faglig oppdatering? Eller kanskje begge deler? Hva med et Kinderegg av Fag, Fest og Fesk? Årets store begivenhet finner sted i Svolvær mars 2018, der fag og moro integreres i skjønn forening. Servicekontorets årlige event for manuellterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktorer, leger og andre yrkesgrupper med interesse for muskelskjelettsmerter. Vi satser på kortreist, enten det er faglige ressurser eller mat og drikke. Svolvær er stedet som byr på «alt» – en eksotisk ramme for vårt årlige fagseminar. 

Se video fra Svolvær!

Har vi oppdaterte og gode retningslinjer for håndtering av nakke- og ryggplager? I Vi håper på en frisk debatt med høy temperatur om dette viktige temaet. Videre spør vi om evidensgrunnlaget for injeksjoner på columna. Hvilke pasienter bør opereres? Hvordan kan vi optimalisere vår kommunikasjon med pasienten? Selvsagt kommer «huslegen» vår Steinar Madsen med en oppdatering på medikamentell behandling av pasienter med ryggsmerte og biologiske medisiner for revmatikere.

Men ingen «event» uten utflukt …. Fredag ettermiddag skal vi på skreifiske! Eller foretrekker du kanskje kajakkpadling, RIB-safari eller øl-smaking? På kick-off festen fortsetter moroa – og kanskje får vi også se nordlyset. En perfekt kombinasjon av endorfiner og faglig påfyll!

Avspark for helgen blir torsdag kl. 13, med kollegaveiledning. Tema er: «Hvordan få en god relasjon til ryggpasienten» med praktisk trening og interaktiv øving, trygt ledet av psykologen og kommunikasjonslegenden Arnstein Finset.

For morgenfugler lokker muligens en topptur eller fisketur torsdag morgen? Dette er seminaret du ikke vil gå glipp av.

Foreningen Manuellterapeutenes Servicekontor BA. Organisasjonsnummer: 988 941 913.
E-post: info@manuellterapi.no Nett: www.manuellterapi.no 
Nettredaktør: Espen Mathisen. Copyright © 2014-15 Alle rettigheter forbeholdes.