Joomla 3.5 Templates by Bluehost Promo

Velkommen til seminar!

Seminaret for manuellterapeuter, leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og annet helsepersonell som arbeider med muskel- og skjelettpasienter!

Som klinikere må vi ha oppdatert kunnskap om hele kroppen. De siste årene har Manuellterapeutenes Servicekontor fokusert på rygg, nakke og skuldre. Denne gangen satser vi distalt, og vil gi dere oppdatert kunnskap om utredning og behandling ved sykdom og skade i albue og hånd. Dette er et stort felt som alle støter på i sin kliniske hverdag.
     Hva skjedde egentlig under den første håndtransplantasjon i Norge? Det var en nestor i håndkirurgi, Astor Reigstad, som utførte den. Vi får hans versjon av denne hendelsen. Hvordan kan vi avdekke nevropatisk smerte? Hvordan kan vi skille det sentrale fra det perifere og atrose fra artitt? Hva er evidensbasert behandling for en gjenstridig tennisalbue?
     Som vanlig har vi hentet inn store «kanoner», de beste på temaene, fra inn- og utland. Bill Vicenzino er kjent for mange med Mulligan techniques og behandling av tendinopatier. Fra USA kommer Steve Schmidt som, sammen med Adrian Louw, har jobbet mye med CRPS og nevropatisk smerte. Fra Norge kommer humorlege og ortoped Stein Tyrdal, Mr. Elbow in person. Og mange, mange flere…. Håndverket skal også pleies, og vi garanterer knallgode workshops, med noe for enhver smak!
bilderamme3 copy

Som alltid på seminar er det viktig for alle å treffes uformelt, treffe gamle kjente og bygge nye relasjoner, og de sosiale arrangementene legger opp til det. På historiske Asylet i hjertet av Gamle Oslo har vi leid hele 2. etasje, så her får vi mat, drikke, kos og stemning helt for oss selv! Lørdag slår vi ut håret i eget hus, Plaza!
     For de som er sultne på enda mer faglig påfyll, har vi faglig dypdykk med prekurs med Bill Vicenzino og postkurs med Steve Schmidt. Førstemann til mølla... 

Vi ses på Oslo Plaza i mars!  

     

Foreningen Manuellterapeutenes Servicekontor BA. Organisasjonsnummer: 988 941 913.
E-post: info@manuellterapi.no Nett: www.manuellterapi.no 
Nettredaktør: Espen Mathisen. Copyright © 2014-15 Alle rettigheter forbeholdes.