Kurs og etterutdanning
av høy kvalitet
Fysisk eller via nett, live eller opptak! Gode rabatter for medlemmer

Kurs av høy kvalitet og med dyktige forelesere

Norsk Manuellterapeutforening organiserer flertallet av manuellterapeutene og har gjennom de siste årene bygget opp en solid og innovativ fagseksjon. 

Faglig bredde

NMF har en bred, innovativ og dynamisk kursportefølje, som tematisk berører de fleste fagområder innenfor muskel- og skjelett.

Faglig tyngde

Kursholdere er nøye utvalgt.
En stor andel av våre kursholdere er legespesialister, har doktorgrad eller besitter førstekompetanse. Dette sikrer god faglighet.​

Fleksibilitet

NMF har et kurstilbud til alle, uavhengig av økonomi og hvor du bor. Velg mellom fysisk oppmøte eller nett, og mellom sanntid eller opptak.

Fordelaktige priser

Vårt kurs- og etterutdanningstilbud er fornuftig priset og tåler sammenligning med alle andre. Bli medlem av NMF, og få tilgang enda rimeligere!

I løpet av de siste årene har mer enn 1000 unike kursdeltakere deltatt på vårt kurs- og etterutdanningstilbud. Årlig arrangerer NMF omlag 20 kurs og webinarer. Vi gjennomfører systematiske tiltak for kvalitetsforbedring og sender ut spørreundersøkelser i etterkant av alle kurs og webinarer. Har du et tips til kurs eller webinar vi bør sette opp på timeplanen? Er det en foreleser du ønsker at vi bør koble med eller noe vi bør gjøre annerledes? Vi hører gjerne fra deg! 

Medlemmer får rabatt på kurs, og mye annet!

Medlemskap i NMF er gunstig priset og tåler sammenligning, med kontingentsatser fra kun 100 kr i året! Som medlem av NMF får du gode rabatter på vårt kurs- og etterutdanningstilbud. I tillegg får du mange andre fordeler ved å være medlem i NMF: 

Blir du medlem nå, får du en velkomstpakke bestående av webinarer og vår nye T-skjorte – helt gratis! Ta kontakt med oss for å høre hva du kan spare på å bli medlem! 

Dette sier våre medlemmer:

Det er medlemmene vi arbeider for, hver dag. Har du innspill eller kommentarer hører vi gjerne fra deg!

Ofte stilte spørsmål:

Autorisert helsepersonell med minimum bachelorgrad og interesse for muskel- og skjelett kan bli faglig medlem hos oss. Vi har både fysioterapeuter, kiropraktorer og sykepleiere som faglige medlemmer. Et faglig medlemskap gir tilgang til de fleste av fordelene i et ordinært medlemskap. Ordinært medlemskap i NMF er forbeholdt manuellterapeuter.
NMF har følgende medlemskategorier:

* Studentmedlem: 300 kr i året. Prisen gjelder for både fysioterapistudenter og manuellterapistudenter. Prisen inkluderer LOfavør innboforsikring.

* Faglig medlem: 1000 kr i året. For deg som er autorisert helsepersonell.

* Ordinært medlem: 6 700 kr i året. For deg som er manuellterapeut.

* Ordinært medlem, redusert kontingent: 2600 kr i året. For deg som ikke har kommunal driftsavtale eller er som er ansatt i offentlig virksomhet, se nærmere detaljer her...

* Pensjonist, utenlandsboende, svangerskapspermisjon: 100 kr i året.
Faglig medlemskap er for deg som ikke er manuellterapeut, men som er autorisert helsepersonell - for eksempel dersom du er kiropraktor, fysioterapeut eller lege. Faglig medlemskap koster 900 kr i året og gir tilgang til svært mange medlemsfordeler og rabatter.
Prisen på ulike kurs kan variere, likeledes kan prisdifferanse mellom medlemspris og ikke-medlemspris være forskjellig. Et dagskurs er omlag 500,- rimeligere for medlemmer, mens et webinar er omlag 250,- rimeligere. Et faglig medlemskap koster 900,- i året er derfor ofte inntjent i løpet av et par dagskurs, eller fire webinarer.
Alle medlemskategorier har tilgang til svært gunstige forsikringsavtaler i privatlivet og arbeidslivet. NMF har eget forsikringskontor og næringsforsikringene leveres av IF. I privatlivet har du Norges beste innboforsikring, LOfavør innboforsikring, inkludert i medlemskapet ditt.
LOfavør innboforsikring er en kollektiv forsikring for alle LO-medlemmer. På grunn av det store antallet forsikringstakere er den også Norges beste innboforsikring: Som medlem koster den 876 kr i året (2021). Sammenlign gjerne med andre innboforsikringer, og si evt. opp andre for å ikke betale dobbelt.

Nå er det spesielt gunstig å bli medlem hos oss

Så langt lageret rekker får nye medlemmer T-skjorte fra Trimtex gratis ved innmelding, til en verdi av 400,- (*). I tillegg får du: 

Er du manuellterapistudent? Du får da i tillegg til webinarpakken og t-skjorten:

(*) Velkomstpakke forutsetter medlemskap i ett år. Fysiofondet tillater ikke at NMF tilbyr fondsstøttede kurs, webinarer eller nettkurs. Du kan derfor velge blant webinarer og nettkurs som ikke er fondsstøttet. Ta kontakt for mer informasjon om hvilke kurs som kan inngå i webinarpakken.

Spørsmål? Vi hører gjerne fra deg!

Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi så snart vi kan.

Her holder vi til:

Torggata 12, 0181 Oslo

Ring oss:

22 60 14 00

Send oss gjerne en epost:

kontor@manuell.no

Abonner på vårt nyhetsbrev:

Eller bruk kontaktskjemaet:

Vi svarer deg i løpet av kort tid

  (c) 2020 Norsk Manuellterapeutforening

  At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)

  No products in the cart.

  X